U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

De meeste wijzigingen van uw bedrijfsgegevens ontvangen wij automatisch via uw loonaangifte of via de Kamer van Koophandel. Dit omdat wij zijn aangesloten op de Loonaangifteketen. Hiermee proberen wij het regelen van uw pensioenzaken zo makkelijk mogelijk te maken. Voor een aantal wijzigingen is het goed om te weten of u misschien iets moet doen. Deze hebben wij voor u onder elkaar gezet.

Nieuw e-mailadres

Wij informeren u digitaal over uw pensioenzaken. Met het activeren van uw GRIP-account geeft u ons gelijk het e-mailadres door waarop wij u kunnen bereiken. In uw profiel op GRIP staat uw e-mailadres. Deze kunt u zelf wijzigen. Hiervoor moet u even inloggen.

Nieuw postadres

Wij informeren u digitaal over uw pensioenzaken. Via GRIP en per e-mail. Toch kan het voorkomen dat wij u soms post moeten sturen. Ook uw digitale nota's staan op uw postadres. In uw profiel op GRIP staat het postadres van uw bedrijf. Deze kunt u zelf wijzigen. Hiervoor moet u even inloggen.

Rechtsvormwijziging

Wijzigt uw bedrijf van rechtsvorm? Dat hoeft u niet apart aan ons door te geven. Die informatie ontvangen wij vanzelf. Denkt u eraan dat u uw loonaangifte doet op uw nieuwe loonheffingennummer. En dat u toegang krijgt tot uw nieuwe GRIP-account. 

Lees de belangrijkste punten die u moet weten en regelen als uw bedrijf wijzigt van rechtsvorm.

Geen personeel meer in dienst

Als u geen personeel meer in dienst heeft hoeft u dat niet zelf aan ons door te geven. U meldt uw werknemers met uw laatste loonaangifte uit dienst. Als u op basis daarvan nog pensioenpremie moet betalen krijgt u bericht als uw nota klaarstaat in GRIP.

Bedrijf stoppen

Als u stopt met uw bedrijf hoeft u dat niet zelf aan ons door te geven. U meldt uw werknemers met uw laatste loonaangifte uit dienst. Als u op basis van daarvan nog pensioenpremie moet betalen krijgt u bericht als uw nota klaarstaat in GRIP.

Let op! Vergeet uw bedrijf niet uit te schrijven bij de Kamer van Koophandel als u stopt

Nadat u uw bedrijf uitschrijft bij de Kamer van Koophandel ontvangen wij melding van uw bedrijfsbeëindiging. Het duurt meestal even voordat die informatie bij ons bekend is. U ontvangt een bevestiging van de beëindiging van uw aansluiting bij ons pensioenfonds.


Meer informatie over:


Terug naar boven →