U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Verandert uw bedrijf van rechtsvorm? Dat hoeft u niet apart aan ons door te geven. Die informatie ontvangen wij vanzelf. Denkt u eraan dat u uw loonaangifte doet op uw nieuwe loonheffingennummer. En dat u toegang krijgt tot uw nieuwe GRIP-account.

Loonaangifte doen op uw nieuwe loonheffingennummer

Als uw bedrijf van rechtsvorm wijzigt krijgt u van de Belastingdienst een nieuw loonheffingennummer. Wij ontvangen uw loongegevens via uw loonaangifte bij de Belastingdienst onder het nieuwe loonheffingennummer. Het is wel belangrijk dat u eraan denkt dat u uw loonaangifte op het nieuwe loonheffingennummer doet. Heeft u dat nog op uw oude nummer gedaan? Geef dit door met het online formulier 'Verrekening van loonheffingennummer naar loonheffingennummer'. Hiervoor moet u wel even inloggen. Nadat u bent ingelogd kunt u het formulier gelijk invullen.

Een nieuw GRIP-account

Er staat voor uw nieuwe loonheffingennummer ook een nieuw GRIP-account klaar om te activeren. U ontvangt daarvoor per post een nieuwe registratiecode. U kunt uw nieuwe GRIP-acccount pas activeren, nadat wij uw e-mailadres hebben 'vrijgegeven'.

Stuur ons een e-mail om uw nieuwe GRIP-account te kunnen activeren

Gebruikt u GRIP al voor het oude loonheffingennummer? Dan is uw e-mailadres al 'in gebruik' als gebruikersnaam. Om ervoor te zorgen dat u uw nieuwe GRIP-account kunt activeren moeten wij uw e-mailadres 'vrijgeven'. Stuur hiervoor een e-mail naar grip@phenc.nl en vermeld hierin uw e-mailadres, uw oude en nieuwe loonheffingennummer en dat u uw e-mailadres wilt gebruiken als gebruikersnaam voor uw nieuwe GRIP-account in verband met rechtsvormwijziging. Komt u er niet uit? Bel ons gerust. Wij helpen u graag.

Let op uw aanvullende regelingen

Een rechtsvormwijziging is ook van invloed op aanvullende regelingen. Zowel voor collectieve als individuele aanvullende regelingen. Deze moeten wij omzetten naar uw nieuwe loonheffingennummer. Neem contact met ons op, zodat we dit voor u in orde kunnen maken.


Meer informatie over:


Terug naar boven →