U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Jaarlijks verdwijnen er wereldwijd 3,5 miljard bomen en gevolgen voor mens, dier en klimaat zijn rampzalig. Daarom dragen wij ons boompje bij door samen met u te bouwen aan het Horeca & Catering Bos. Voor elke 200 e-mailadressen van uw werknemers planten wij een boom. Door digitaal te communiceren, besparen wij veel papier en geld. Ieder e-mailadres telt mee! Draagt u ook uw boompje bij?

Onze ambitie

Samen met werkgevers planten we bomen in Nederland en het buitenland. Hiermee compenseren we CO2-uitstoot en strijden tegen klimaatverandering.  Het is onze ambitie om met elkaar een groot Horeca & Catering Bos te realiseren. Zo dragen wij samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking. Trees for All is hierin onze partner.

Goed voor milieu én pensioen

Zeker de helft van iedereen die momenteel in de horeca of catering werkt, bereiken wij per e-mail. Dat kán meer en daar kunt u bij helpen. Voor elke 200 e-mailadressen die wij ontvangen, planten wij een boom.

Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze jaarlijkse kosten. Gemiddeld krijgt iedereen die bij ons pensioen opbouwt drie keer per jaar bericht van ons. Elk e-mailadres spaart ons de kosten daarvan uit. Dat geld besteden wij liever aan het pensioen van uw werknemer.

Bovendien bereiken wij hen via e-mail sneller én op de juiste momenten. Zo missen zij geen belangrijke informatie en kunnen op tijd actie ondernemen voor hun pensioen

Elke werkgever die zijn boompje bijdraagt, ontvangt het Horeca & Catering Bos certificaat; hét bewijs goed bezig te zijn voor milieu, werknemer én pensioen. 
 

Horeca & Catering Bos in aanbouw

Voor de 100.000 e-mailadressen die wij al hebben van werknemers die momenteel in de horeca en catering werken, planten wij 500 bomen zowel in Nederland als in Ghana. In Nederland in het Nieuw Leembos in Het Groene Woud, in Brabant. In Ghana in het project van de herbebossing langs de oevers van de Yarigatanga, een rivier in het Bongo District in Noord-Ghana.

Zo’n 120 betrokken werkgevers hebben daarmee het certificaat ontvangen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze ambitie met het Horeca & Catering Bos? Ga naar deze pagina en lees er meer over.