U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Een klein deel van uw loongegevens geeft u zelf aan ons door. Het gaat om gegevens die wij niet via uw loonaangifte ontvangen. Welke dat zijn hebben we voor u onderelkaar gezet.

Correcties oudere heffingsjaren

Correcties in uw loonaangifte van het huidige en vorige heffingsjaar ontvangen wij automatisch. Voor oudere heffingsjaren geldt dit niet. Neem voor het doorgeven van die correcties contact met ons op.

Wijziging sectorindeling

Is uw bedrijf niet langer ingedeeld in sector 33 of 34? Neem dan contact met ons op. Wij krijgen namelijk geen melding van deze sectorwijziging. Daardoor blijven wij uw loongegevens doorkrijgen en pensioenpremie bij u in rekening brengen. Soms is dit terecht, maar het kan ook zijn dat u niet langer onder onze pensioenregeling valt.

Zorg- en ouderschapsverlof

Gegevens over zorg- en ouderschapsverlof van uw werknemers ontvangen wij niet automatisch. Het is wel van invloed op de pensioenpremie die u moet betalen. Geef dit verlof tijdig door met het online formulier 'Opgave ouderschaps/zorgverlof'. Hiervoor moet wel even inloggen. Nadat u bent ingelogd kunt u het formulier gelijk invullen.