U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Met een aanvullende regeling voor nabestaandenpensioen is het pensioen voor nabestaanden verzekerd. Het is een aanvulling op de basispensioenregeling. Nabestaandenpensioen is namelijk géén onderdeel van de basispensioenregeling.

Regel nabestaandenpensioen voor uw werknemers

Vindt u het belangrijk dat nabestaandenpensioen is verzekerd voor uw werknemers? Sluit dan een collectieve verzekering voor nabestaandenpensioen bij ons af. Hiermee regelt u nabestaandenpensioen voor al uw werknemers. U kunt deze verzekering op ieder gewenst moment afsluiten. 

Wat verzekert u met een nabestaandenpensioenverzekering?

Met een verzekering voor nabestaandenpensioen zorgt u dat, bij overlijden van een werknemer tijdens het dienstverband, de partner en eventuele kinderen een pensioenuitkering krijgen. Wat er precies is verzekerd, is afhankelijk van gemaakte keuzes voor de verzekering.

Wilt u het regelen van nabestaandenpensioen overlaten aan uw werknemer?

Uw werknemer kan zelf via mijnphenc.nl een verzekering voor nabestaandenpensioen bij ons afsluiten.  Maar let op, dit kan maar op bepaalde momenten. Een groot verschil met een collectieve verzekering, die u op ieder moment kunt afsluiten. Voor een werknemer met een individuele verzekering voor nabestaandenpensioen houdt u de premie in op het salaris en betaalt deze aan ons.