U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Voor de pensioenopbouw van uw werknemers betaalt u pensioenpremie. Uw premie baseren we op uw loongegevens en bestaat uit een werkgeversdeel en een werknemersdeel. U betaalt ons beide delen. Het werknemersdeel houdt u in op het salaris van uw werknemers.

Hoe en wanneer ontvangen wij uw loongegevens?

Wij ontvangen uw loongegegevens automatisch na uw loonaangifte. Altijd op de 8e van de maand. Als u aan het begin van de maand loonaangifte doet, verwerken we uw gegevens nog in dezelfde maand. Uw verwerkte loongegevens staan in GRIP op de pagina Loongegevens.

Uw loongegevens zijn de basis voor uw pensioenpremie

Uw pensioenpremie baseren we op uw loongegevens. Iedere keer als u loonaangifte doet ontvangen we deze automatisch. Iedere keer als we nieuwe loongegevens van u ontvangen vergelijken we uw nieuwe gegevens met de vorige. Over het verschil berekenen wij uw premie en brengen deze bij u in rekening. Uw pensioenpremie staat in GRIP op de pagina Pensioenpremie.

Correcties nemen we automatisch mee

Heeft u een correctie op een eerdere loonaangifte? Geen probleem, deze nemen we automatisch mee. We krijgen uw loongegevens door met correcties. Wilt u controleren of een correctie is verwerkt? Op de pagina Loongegevens en de pagina Pensioenpremie ziet u welke loongegevens we hebben verwerkt. Als deze kloppen met uw eigen administratie zijn uw correcties verwerkt.

U krijgt een e-mail of brief als uw nota klaarstaat

Als er een nota voor u klaarstaat, krijgt u bericht van ons. Rond de 15e van de maand een e-mail als u digitaal bereikbaar bent. Dat bent u als u uw GRIP-account heeft geactiveerd. Anders krijgt u in de laatste week van de maand een brief. In de e-mail of brief staat genoeg informatie om uw nota te kunnen betalen: het bedrag, op basis van welke loongegevens en de betaaldatum. Uw nota staat in GRIP op de pagina Nota's en betalingen.

Uw nota's staan overzichtelijk onder elkaar in GRIP

Heeft u voor uw administratie uw nota’s nodig? Deze staan klaar in GRIP op de pagina Nota’s en betalingen. Overzichtelijk onder elkaar. U ziet direct of u bij bent met betalen of dat er nog een bedrag openstaat.

Met een automatische incasso gaat het betalen vanzelf

Met een automatische incasso hoeft u zelf niet te denken aan het op tijd betalen van uw nota. Dat doen wij voor u. Het te betalen bedrag schrijven we op de laatste doordeweekse dag van de maand automatisch af. Een automatische incasso regelt u in GRIP. Bent u het een keer niet eens met een afgeschreven bedrag? Dan kunt u altijd storneren. U blijft altijd in controle van uw eigen bankrekening.>

"75% van de werkgevers betaalt met een automatische incasso"

Voorbeelden

U ziet hieronder een voorbeeld van de pagina Nota's en betalingen en een voorbeeld van de e-mail, die u krijgt als uw nota klaarstaat als uw GRIP-account heeft geactiveerd.

 


Meer informatie over:


Terug naar boven →