U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Voor de pensioenopbouw van uw werknemers betaalt u pensioenpremie. Uw premie baseren we op uw loongegevens en bestaat uit een werkgeversdeel en een werknemersdeel. U betaalt ons beide delen. Het werknemersdeel houdt u in op het salaris van uw werknemers.

Hoe en wanneer ontvangen we uw loongegevens?

Uw loongegevens ontvangen we op een vast moment in de maand. Als u uiterlijk aan het begin van de maand loonaangifte doet, verwerken we uw gegevens nog in dezelfde maand. Uw verwerkte loongegevens staan in GRIP op de pagina Loongegevens.

Uw loongegevens zijn de basis voor uw pensioenpremie

Uw pensioenpremie baseren we op uw loongegevens. Iedere keer als u loonaangifte doet, ontvangen we deze automatisch. Iedere keer als we nieuwe loongegevens van u ontvangen, vergelijken we uw nieuwe gegevens met de vorige. Over het verschil berekenen wij uw premie en brengen deze bij u rekening. Uw pensioenpremie staat in GRIP op de pagina Pensioenpremie.

Correcties nemen we automatisch mee

Heeft u een correctie op een eerdere loonaangifte? Geen probleem, deze nemen we automatisch mee. We krijgen uw loongegevens door met correcties. Wilt u controleren of een correctie is verwerkt? Op de pagina Loongegevens en de pagina Pensioenpremie ziet u welke loongegevens we hebben verwerkt. Als deze kloppen met uw eigen administratie zijn uw correcties verwerkt. 

U krijgt bericht als uw nota klaarstaat

Als er een nota voor u klaarstaat, krijgt u bericht van ons. Rond de 15e van de maand ontvangt u een e-mail als u digitaal bereikbaar bent. Als u niet digitaal bereikbaar bent, krijgt u in de laatste week van de maand een brief. In het bericht staat genoeg informatie om uw nota te kunnen betalen: het bedrag, op basis van welke loongegevens en de betaaldatum. Uw nota staat in GRIP op de pagina Nota’s en betalingen.

Uw nota's staan overzichtelijk onder elkaar in GRIP

Heeft u voor uw administratie uw nota’s nodig? Deze staan voor u klaar in GRIP op de pagina Nota’s en betalingen. Overzichtelijk onder elkaar. U ziet direct of u bij bent of dat er nog een bedrag openstaat.


Meer informatie over:


Terug naar boven →