U bent nog niet ingelogd (Inloggen)

Om uw werknemers goed te informeren over hun pensioen zijn er ook zaken die u moet doen of waar wij uw hulp bij nodig hebben. Uw werknemers vertellen dat zij bij ons pensioen opbouwen, uw werknemers verwijzen hun online pensioenomgeving en ervoor zorgen dat zij daar hun e-mailadres aan ons doorgeven.

Uw werknemers vertellen dat zij pensioen bij ons opbouwen

Uw werknemers van 21 jaar en ouder bouwen pensioen bij ons op. Het is wel belangrijk dat u ze dat vertelt. De Pensioenchecklist (PDF) helpt u eenvoudig door de hoofdlijnen van de pensioenregeling. Makkelijk voor bijvoorbeeld een arbeidsvoorwaardengesprek. Voor uw werknemers is er laag 1 van Pensioen 1-2-3 (PDF). Ook handig voor u om door te lezen. 

Uw werknemers verwijzen naar hun online pensioenomgeving

Voor al uw werknemers staat een eigen online pensioenomgeving. Deze is bereikbaar via www.phenc.nl. Inloggen werkt met DigD. Wilt u hen daarnaar verwijzen? En wilt u ook vragen om daar hun e-mailadres aan ons door te geven? Dan kunnen wij hen digitaal informeren over hun pensioen.

Meer informatie over de online pensioenomgeving voor uw werknemers ziet u in deze video. Het zou fijn zijn als u de webpagina waar de video op staat met uw werknemers deelt!

Uw werknemers vragen hun e-mailadres aan ons door te geven

Wij willen uw werknemers graag per e-mail informeren over hun pensioen. Daarvoor hebben wij wel hun e-mailadres nodig. Dat kunnen zij doorgeven via hun eigen online pensioenomgeving.

Uw werknemers wijzen op veranderingen werk en privé

Als er in de privé- of werksituatie van uw werknemers iets verandert, kan dit van invloed zijn op hun pensioen. Welke veranderingen dit zijn hebben voor u op een rij gezet. Zo kunt u uw werknemers waar nodig helpen.